VINTAGE KOTIČEK

Med petkom in nedeljo bo v preddverju Grand hotela Union postavljen vintage kotiček! Gostili bomo sledeče ponudnike:


TRANKY SHOES, 
ročno-izdelani italijanski čevlji! Oblikujemo in izdelujemo moške in ženske modele, za katere izbiramo najbolj prefinjene materiale. Celoten proces proizvodnje je nadzorovan in temelji na več kot 50-letni tradiciji izdelovanja in izkušnjah našega očeta. Naši ročno-izdelani čevlji so v celoti narejeni v Italiji in so zaradi kombinacije ročnega nadzora kvalitete in najnovejših raziskav na področju izdelovanja čevljev povsem edinstveni. Vrhunsko usnje, ki ga izbiramo tako za izdelavo samega čevlja kot njegovega podplata, se povsem prilagodi obliki vaših stopal in omogoča naravno ‘dihanje’ stopal. Čevlji Tranky shoes so lahki in udobni z izjemno mehkim notranjim vložkom in prožnim podplatom, narejenim iz italijanskega usnja. Namenjeni niso zgolj plesalcem, ampak tudi ljubiteljem vintage mode in ročnih izdelkov. Vabimo vas, da nam sledite na Facebook-u in Instagram-u.

 

SWIVELLS
Izdelujemo neverjetno udobne čevlje v dnevnih barvah, da lahko zaživite svoje dvojno življenje: čez krenete dan na delo, ponoči na plesišče ali obratno! Povezavo do naše spletne strani lahko najdete TU.

 

 

 

 

 

SAINT SAVOY, retro čevlji za ples ali vsakdanjo rabo, ročno izdelani v Evropi iz okolju prijaznih materialov. Uživajte v njih na plesišču ali drugod!

 

 

 

 

 

 

 

SWING IT je nova modna znamka z obutvijo in oblačili. Vsi naši izdelki so oblikovani na podlagi vintage modelov, pri čemer si prizadevamo za skrbno oblikovan, kvaliteten in udoben končni produkt, izdelan iz naravnih materialov. Vsi naši izdelki so testirani na plesalcih lindy-hopa 🙂