Moe Sakan & Vincenzo Fesi

Moe Sakan je izurjena plesalka s plesnim ozadjem v številnih plesnih zvrsteh, ki se je leta 1999 zaljubila v Lindy hop in mu posvetila vso svojo nadaljnjo karierno pot.
Moe se je leta 2000 iz azijskega Orienta preselila v London, kjer je kmalu postala ena izmed najbolj opaženih in vplivnih swing plesalk v Veliki Britaniji. Je aktivna družabna in tekmovalna plesalka, ki je tekom svoje plesne poti osvojila že številna priznanja in nagrade, tako v VB kot v ZDA. Sama med svoje največje dosežke šteje osvojeno prvo mesto na plesnem tekmovanju na festivalu Frankie 95, v New Yorku, ZDA, kjer je skupaj s plesalcem Marcusom Kochom osvojila prvo mesto v kategoriji »Jack ‘n’ Jill«.
Moe pleše in poučuje Lindy hop na plesnih dogodkih in festivalih po vsem svetu, v preteklosti pa je že večkrat nastopila v plesnih produkcijah, tako na gledaliških odrih kot pred televizijskimi kamerami.

Vincenzo Fesi je mednarodno priznan plesalec swinga. Je pravi svetovni popotnik, ki redno uči in nastopa po vsej Evropi, v ZDA, Avstraliji in Aziji. Je tudi eden izmed dveh glavnih organizatorjev in vodij enega najbolj priljubljenih swing plesnih festivalov na svetu, Swing Crash festivala, ki poteka v juniju v Comu, Italiji.
Vincenzo je izjemno cenjen zaradi svojega poglobljenega znanja o zgodovini in kulturi iz obdobja swinga, kot pravi šarmer, ki prihaja iz juga Italije, pa s svojim zabavljaštvom in radodarnostjo vselej zapelje vsakega, s katerim pride v stik!