PLESNI VEČERI

Vse lokacije plesnih večerov so označene na LSSF zemljevidu LSSF zemljevidu!

Od leta 2018 naprej je Ljubljana SweetSwing Festival bogatejši za dodaten festivalski dan! V četrtek smo za vas pripravili celodnevni plesni program, pred tem pa bomo pozdravili prve udeležence festivala na sredinem otvoritvenem plesnem večeru!

Opomba: V ČETRTEK in NEDELJO na vratih ne bo mogoče kupiti posameznih vstopnic za plesni večer. Za PETKOV in SOBOTNI plesni večer v GH Union bo možen nakup omejene količine posameznih vstopnic.

—————————————————————————————————————————–

Sreda, 13. 3. 2019 – RHYTHM & BLUES OTVORITVENA ZABAVA
Lokacija: Kavarna Moderna, Cankarjeva 15
Trajanje: 20:00 – 00:30

Sredin plesni večer, na katerem nas bo DJ Martin13 dodobra ogrel z vrhunskim izborom Rhythm & Blues glasbe, ki se bo predvajala neposredno z gramofonskih plošč, predstavlja uradno otvoritev obogatenega Ljubljana SweetSwing Festivala 2019!

Prost vstop.

—————————————————————————————————————————–

Četrtek, 14. 3. 2019 – REGISTRACIJA udeležencev festivala
Lokacija: Klub CD, Prešernova 10, vhod z Erjavčeve ceste
Trajanje: 21:00 – 03:00
Glasbeni program: Glasbena skupina »The Coquette Jazz Band«

Četrtkov plesni večer in registracija udeležencev se bosta pričela ob 21:00. Na večeru bomo lahko plesali tako na živo glasbo kot na glasbo, ki jo bo za nas izbral in predvajal DJ Alright.

POMEMBNO: na vratih ne bo mogoče kupiti posameznih vstopnic za plesni večer.

—————————————————————————————————————————–

Petek, 15. 3. 2019
Lokacija: GH Union – Velika Unionska dvorana, Miklošičeva 1, vhod z Nazorjeve ceste
Trajanje: 21:00 – 04:00
Glasbeni program: Glasbena skupina »Gramophonia Swinging Seven« (Madžarska) in Vitezi ritma (Slovenija) ob 22:15
TWO – STEP, PLESNI TEČAJ pod vodstvom Katje Završnik in Petra Logginsa ob 20:00 (brezplačno za vse udeležence LSSF 2019).

Ob začetku petkovega plesnega večera bosta potekali plesni predtekmovanji v kategorijah J&J in Strictly Lindy s pričetkom ob 21:00. Vsi tekmovalci morajo prevzeti svoje tekmovalne številke na registracijskem pultu ob 20:30. Petkov večerni program prav tako zajema predstavitev festivalskih učiteljev in nastope plesnih skupin, ki bodo naznanjeni tekom večera.

Na veliki oder Ljubljana SweetSwing festivala iz Madžarske prihaja skupina »Gramophonia Swinging Seven« ter naša lokalna zasedba Vitezi ritma! S svojim nastopom bodo pričeli ob 22:15, na sporedu pa je tudi pester izbor swing in jazz glasbe izpod taktirke DJ Alright-a.

Vstopnina: na vratih bo mogoče na večer dogodka kupiti omejeno število vstopnic. Cena posamezne vstopnice je 35 EUR (za udeležence LSSF 2019 je vstop prost).

—————————————————————————————————————————–

Gala plesni večer – Sobota, 16. 3. 2019
Lokacija: GH Union – Velika Unionska dvorana, Miklošičeva 1, vhod z Nazorjeve ceste
Trajanje: 21:00 – 04:00
Glasbeni program: Glasbeni skupini »Tamás Bényei and the Gramophonia Hot Jazz Orchestra« (Madžarska) in »Gordon Webster & Friends« (ZDA) ob 22:00
ONE – STEP, PLESNI TEČAJ pod vodstvom Katje Završnik in Petra Logginsa ob 20:00 (brezplačno za vse udeležence LSSF 2019).

Tudi letos bomo imeli priložnosti plesati ob zvokih kar dveh vrhunskih jazz glasbenih skupin tekom enega plesnega večera: skupini »Tamás Bényei and the Gramophonia Hot Jazz Orchestra« (Madžarska) se bodo na odru pridružili sloviti »Gordon Webster & Friends« (ZDA)! Pričetek glasbenih nastopov bo točno ob 22:00! Tega enostavno ne smete zamuditi! Program osrednjega festivalskega večera bo poln roče glasbe, dobrega plesa, vključeval pa bo tudi plesne nastope ter finale tekmovanj v plesnih kategorijah Strictly Lindy in J&J.

Vstopnina: na vratih bo mogoče na večer dogodka kupiti omejeno število vstopnic. Cena posamezne vstopnice je 40 EUR (za udeležence LSSF 2019 je vstop prost).

—————————————————————————————————————————–

Poslovilni plesni večer – Nedelja, 17. 3. 2019
Lokacija: Klub CD, Prešernova 10, Vstopnina from Erjavčeva street
Trajanje: 21:30 – 04:00
Glasbeni program: Skupina »Gordon Webster & Friends« (ZDA) ob 22:30

Poslovilni plesni večer Ljubljana SweetSwing Festivala je že tradicionalno nepozabno doživetje, polno sproščene zabave, a zakaj je ne bi še dodatno začinili tako, da na oder zopet povabimo sobotno glasbeno skupino »Gordon Webster & Friends«? Ob ritmih vrhunskih glasbenikom se bomo s plesom pozno v noč ustrezno poslovili od 12. izdaje Ljubljana SweetSwing Festivala. Živa glasba bo igrala od 22:30 dalje. Ne zamujaj!

POMEMBNO: na vratih ne bo mogoče kupiti posameznih vstopnic za plesni večer.